Notice
Welcome, guest!
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You may have to register before you can post or do something else. Remember: Registration is free, simple and fast. If you are already a member be sure to login from the above form.

Post Reply 

Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Am lansat Area4All.ro
Author Message
Lokki Online
Administrator

Am lansat Area4All.ro
Astazi 04.06.2010 lansam in sfarsit Area4All.ro!

Dupa o perioada mai lunga in care Area4All.com a fost lasat in paragina, ei bine iata ca ne-am intors pe un domeniu nou, cu un concept nu prea nou, dar care speram ca totusi sa ne ajute sa marim aceasta comunitate.

Ce vei gasi aici.
Vrem ca aici sa gasesti un loc deschis in care sa mai facem schimb de una alta.
Suntem deschisi la orice fel de sugestii si suntem gata sa colaboram cu voi ca sa oferim ceva bun.
Avem o rubrica de bancuri in care speram ca si tu o sa ne mai oferi o portie de ras, mai avem si o rubrica de sms-uri in caz ca vrei sa trimiti un sms unei persoane cu o anumita ocazie si esti in pana de idei.

Pe viitor urmeaza sa organizam si niste concursuri, urmeaza sa oferim si premii iubitorilor de FIFA, cei care concureaza si castiga desigur in campionatele organizate de noi, etc.

Nu sunt foarte sigur daca te-am convins sa vii sa te alaturi comunitatii noastre, insa sper macar ca te-am convins sa urmaresti aceasta comunitate si in viitorul foarte apropiat sa ii dai o sansa.

Multumim,
Echipa Area4All!
(This post was last modified: 07-02-2010 08:18 PM by Lokki.)
06-04-2010 08:18 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Forum Permissions
You cannot post new threads.
You cannot post replies.
You cannot post attachments.
HTML is turned off.
MyCode is turned on.
Smilies are turned on.
[img] is turned on.

EnterClick