Notice
Welcome, guest!
If this is your first visit, be sure to check out the FAQ. You may have to register before you can post or do something else. Remember: Registration is free, simple and fast. If you are already a member be sure to login from the above form.

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Se mai merita sa mergi la teatru?
Author Message
Lokki Offline
Administrator

Se mai merita sa mergi la teatru?
Nu am mai fost de mult , foarte mult timp la o piesa de teatru buna, deci nu stiu cu ce se mai mananca teatru in ziua de astazi.

Imi aduc aminte ca ultima piesa de teatru la care am fost a fost Cimbeline la Odeon, foarte fumoasa.
Deci...mai exista piese de teatru care merita vazute?
06-06-2010 12:36 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Adrian C. Offline
Administrator

RE: Se mai merita sa mergi la teatru?
Se merita, dar sa mergi doar la piesele clasice, cum ar fi cele de I.L. Caragiale, Shakespear, etc....
Eu am fost sa vad "O scrisoare pierduta", si sincer am ramas impresionat, a fost extraordinar de frumoasa piesa, dar recomand sa cititi opera mai intai, asa o sa vi se para mult mai interesant Tongue

Mi-as fi dorit sa vad "Romeo si Julieta", am auzit ca e una din cele mai frumoase piese, pe langa "Hamlet"...desi as fi vrut sa le vad pe amandoua Big Grin

We can be better, HeartLOVE IS THE ANSWER!Heart
06-20-2010 06:08 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Darkman Offline
Junior Member
**

RE: Se mai merita sa mergi la teatru?
te contrazic Adi. nu numai la piese celebre se merita. am avut surpriza placuta sa imi placa foarte mult piese de care nu mai auzisem sau cu nume destul de ciudate. cine vrea recomandari sa ma anunte si poate ajut cu ceva. Eu am vazut mult teatru la Targoviste dar anumite piese se pot vedea si in Bucuresti. e bine din cand in cand sa ne mai culturalizam si noi Smile
07-05-2010 02:43 AM
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Forum Permissions
You cannot post new threads.
You cannot post replies.
You cannot post attachments.
HTML is turned off.
MyCode is turned on.
Smilies are turned on.
[img] is turned on.